Team Fuji

Raske sykler for raske ryttere

Å i heiane

Posted by Klatremus den juni 30, 2007

I dag var det duket for lokalt ritt. Start og mål på Birkeland, med en fin og krevende trase på 65 km (67 i følge arrangør). Etter noen km var det en lang stigning. Her gikk jeg i front og kjørte på puls. Fant en fin rytme og kjente at beina var godt med. Glemte helt å se meg tilbake, og når jeg gjorde det var jeg alene. Ikke helt etter planen, men det var ikke aktuelt å vente. Jeg kjørte det jeg var kar for og hadde bra flyt. Etter 37 km slo jeg hull i dekket som ikke tettet seg selv. Inn med slange, og jeg forventet å se de andre. Var fortsatt alene, og fortsatte i fin driv. Utrolig kul trase som jeg nok kommer til å kjøre som trening mens jeg er her nede. Var så uheldig å fikk en ny punktering i bunn av en lang bakke. Her var det førstehjelp, men ikke utstrakt sykkelservice. Fikk låne en 28 slange og en tynn pumpe av en kar. Fikk slangen i og pumpet det jeg var kar for. Jeg humpet så videre (slangen måtte ligge litt dobbelt). Siste mila var jeg svært fornøyd med. Kunne ligge på terskel og hadde bra med krefter igjen. Var noen minutter før de andre inn i mål. Her vanket det vafler, jordbær og intervju med den lokale presse.

Et ritt som anbefales for de som måtte være her i traktene i slutten av juni.

Ser at mine hardeste konkurrenter gjorde jobben sin i Vestmarksrittet. Bjørn Ivar Ekeberg vant og Karl Erik Nordengen ble nr 2 i 20-39. Brødrene Solberg på Team Fuji har fått fart og kom inn som nr 4 og 6. Dag og Vidar drar nå for å kjøre TransAlp. Vi får rapport etter konkurransen.

Stine Kirkevik på Team Fuji vant klassen K 30-39 i Vestmarksrittet.

Trase og infor fra Å i heiane finner dere her.

Reklamer

2 kommentar to “Å i heiane”

  1. Dag said

    Bra kjørt Ole! Gøy å se GPS-trackingen din. Ser ut som en fin runde, jeg får teste den en gang jeg er hjemme i Grimstad.

  2. $columns[4]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: